Bel ons op 040-7113026 of mail info@revitalis.nl

Over ons

Over ons

Revitalis filosofie

Vanuit de Revitalis filosofie leggen we de focus op het bevorderen van gezondheid en vitaliteit. Wij richten ons niet op het bestrijden van symptomen, maar op het onderzoeken van de oorzaken van de symptomen. Deze oorzaken kunnen gevonden worden op het vlak van fysieke, emotionele of chemische stress.

Behandelen van stressfactoren

Door het behandelen of verwijderen van stressfactoren, door het herstellen van de balans in nutriënten en door het verwijderen van toxiciteit in onze cellen, revitaliseren we het lichaam in haar totaliteit.  Bij Revitalis maken we gebruik van nieuwe innovatieve behandelmethoden. Behandelmethoden met lichaamseigen stoffen, die niet schadelijk zijn voor het lichaam.

 Onze succesfactor

Revitalis claimt niet elke klacht te kunnen verhelpen; elke persoon is immers anders. Wij zorgen ervoor dat de onderliggende oorzaak van uw klacht wordt achterhaald en wordt behandeld. Dit doen we onder meer door het herstellen van de balans van vitamines en mineralen in de cellen van het lichaam en door het verwijderen van toxiciteit. Herstel van de cel functie is de weg naar duurzame gezondheid. Meer uitleg hierover kunt u terug vinden op de homepage van deze website bij het onderdeel: Het Cel Herstelplan.

De biochemische balans

Symptomen zoals vermoeidheid, huiduitslag, constipatie, stijfheid, zwellingen en depressie, zijn de manifestatie van een onevenwichtige biochemische balans van het lichaam. Vitamines, mineralen en toxische stoffen zijn van grote invloed op onze biochemische processen. Als er te weinig of juist teveel van bepaalde nutriënten of toxische stoffen in het lichaam voorkomen, zijn symptomen onvermijdelijk.

Onze methodiek

Om een beeld te krijgen van de biochemische balans in uw lichaam beginnen we met het vaststellen van de uitgangswaarde van de hoeveelheid vitale celstoffen en van de hoeveelheid toxische stoffen in uw lichaam. Wij doen dit in basis door middel van een uitgebreid laboratoriumonderzoek van uw bloed. Urine-, ontlasting- en speekselonderzoeken kunnen ook voorkomen. Hierdoor krijgen we inzicht in uw biochemische gesteldheid en kunnen wij een verfijnd behandelplan opstellen.

Ons doel

Revitalis stelt zich ten doel om samen met u de weg te bewandelen naar een bewuste manier van leven, het beter gaan begrijpen van uw lichaam, zodat u een actieve rol kan nemen in uw leven, het herstel van klachten, het bestrijden van systemische oorzaken op het gebied van fysieke, emotionele en chemische stress.

Ervaringen

"Ik ben behandeld voor ADD. Alles bij jullie krijgt van mij een 9 of een 10. Ik ben super tevreden met mijn behandeling!"
Bekijk alle ervaringen van onze cliënten

Afspraak maken

Wilt u weten wat Revitalis voor uw gezondheid kan betekenen? Maak dan hier een afspraak

Stel een vraag!

stel een vraag